Tepehan Ortaokulu

Vizyon: Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde önder olmak.

Misyon: Biz bütün öğrencilerin öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler için varız. Kaliteli eğitim vermek, okulumuzun fiziki koşullarını düzeltmek, teknolojik gelişmelerden yararlanarak daha iyi ve bilimsel eğitim vermek, sosyal kültürel çalışmalar yapmak ve okulumuzun daha iyi tanıtımını yapmaktır.

Başarılar: 2012/2013 Eğitim Öğretim senesinde 9 öğrencimiz Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Öğretmen Lisesini kazanmıştır.

Saatler: 07:30-13:10
Isınma: KALORİFER
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler: Atletizm
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0326 323 29 61

WEB - https://tepehanoo.meb.k12.tr

Adres - TEPEHAN MAH. TEPEHAN 40 SK. TEPEHAN ORTAOKULU BLOK NO: 53 ALTINÖZÜ / HATAY

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Tepehan Mahallesi

Ulaşım Özel araçlar ve köy dolmuşları ile yapılıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 23 KM,İLÇEYE 4 KM MESAFEDE